1. THÔNG BÁO TUYỂN ADMIN DIỄN ĐÀN 2013
    Tìm kiếm nhà trọ - Ở ghép
    THÔNG BÁO BÁN ÁO SPKT.NET CHO THÀNH VIÊN DIỄN ĐÀN


    HÃY TÌM KIẾM Ở ĐÂY TRƯỚC KHI ĐẶT CÂU HỎI
    {xen:phrase loading}

handbook of food and beverage

Thảo luận trong 'Hoá học & Thực phẩm' bắt đầu bởi xivcat, 4 Tháng ba 2010.

  1. xivcat New Member

    Số bài viết: 11
    Đã được thích: 0
    Điểm thành tích: 0
    bí kiếp chế biến thực phẩm và nước uống cho dân tp. Thích hợp cho ai đang và sẽ học môn các quá trình cơ bản trong CNTP. quyển sách gồm các phần công nghệ chế biến thực phẩm và nước uống chia làm các chủ đề chính như :
    -các sp sữa phô mai
    -các sản phẩm rau củ
    -các sản phẩm từ thịt
    -các sản phẩm trà...
    Quyển này có trong phòng đọc thư viện trường nên ai mún đọc thì có thể vào đó xem thử nội dung trước khi down ebook về. (Vì quyển nì hơi dày nên chắc photo sẽ rất tốn T.T) Hy vọng sẽ có ích cho mọi người, đặc biệt là các thần dân tp

    [IMG]
    Link : http://rapidshare.com/files/75421495/haoffoanbefete.rar__f15e6dc__via_gigapedia.info__.html

    Book Description:
    Over the past decade, new applications of genetic engineering in the fermentation of food products have received a great deal of coverage in scientific literature. While many books focus solely on recent developments, this reference book highlights these developments and provides detailed background and manufacturing information. Presenting a comprehensive overview, Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology examines a wide range of starter cultures and manufacturing procedures for popular alcoholic beverages and bakery, dairy, meat, cereal, soy, and vegetable food products. An international panel of experts from government, industry, and academia provide an in-depth review of fermentation history, microorganisms, quality assurance practices, and manufacturing guidelines. The text focuses on the quality of the final food product, flavor formation, and new advances in starter cultures for dairy fermentations using recent examples that depict the main species used, their characteristics, and their impact on the development of other fermented foods. With approximately 2,300 references for further exploration, this is a valuable resource for food scientists, technologists, microbiologists, toxicologists, and processors.

    Các file đính kèm:

  2. alo New Member

    Số bài viết: 1
    Đã được thích: 0
    Điểm thành tích: 0

Chia sẻ trang này